Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 

VOUCHER CADOU ROCK 50 RON

arel=
Comentează produsulComentează produsul
50,00 RON
Rating: 0*0*0*0*0*
Cod: CARD50
Disponibilitate: in stoc

Telefon : 0728 22 44 01 Luni-Vineri 10:30-19:00

... se încarcă stocurile

Cumpără!

Card de cumparaturi Gotica.ro in valoare de 50 RON care se poate oferi cumparatorului prin email sau fizic.

 

 

Cardul are un cod unic de identificare si este valabil 6 luni din ziua emiterii. Valabilitatea voucherului va fi inscrisa pe card.

 

 

Cu acest voucher de cumparaturi se pot plati produse in magazinul online Gotica.ro. Nu se poate oferi contravaloarea in bani a acestui voucher. Nu se da rest la acest voucher. Se poate aplica pe o singura comanda, nu se pot achita mai multe comenzi din zile diferite. Nu exista nici o taxa sau comision de emitere sau rascumparare, beneficiarul va folosi exact cat e inscris pe card.

 

 

Voucherul prin email se poate transmite de catre noi ca fiind din partea ta. Beneficiarul va primi un email prin care este anuntat ca a primit de la prietenul, colega sau iubitul un voucher de cumparaturi la Gotica in valoare de 50 lei.

 

 

Voucherul fizic este disponibil la magazinul din Bucuresti si se poate transmite si prin curier insa in cazul acesta se aplica o taxa de curierat suplimentara de 10 lei pentru Bucuresti si 16 lei pentru provincie. Este reprezentat de un voucher elegant din carton negru, cu insemne specifice Gotica. Codul unic va fi inscris pe card.

 Cele mai recente produse din categoria " CARDURI CADOU "

AVANS COMANDA

AVANS COMANDA

250,00 RON

Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard sau culorile pot diferi sensibil in functie de calibrarea monitorului pe care se vizualizeaza. Specificaţiile sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători si pot diferi sensibil, respectiv masuratorile sau continutul textilelor reprezinta o medie a minim 10 produse similare. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
Tricouri personalizateCadouri personalizateCadou rocktricouri rock

Inregistrare domenii in doar cateva minute. Deschide usa business-ului tau online.