IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

CEASURI

Afișare produse

CEAS CU CRANII

Ceas CU CRANII ROCK. Cureaua lata este din piele cu ornamente cu cranii. Latimea curele[...]

Ceas CU CRANII ROCK. Cureaua lata este din piele cu ornamente cu cranii. Latimea curelei este de 3.5 cm. Ceasul are un craniu pe ecran. Un cadou rock perfect.

75,00 RON

CEAS CU CRANII SI CRUCE MALTEZA

CEAS ROCKER CU CRANII SI CRUCE MALTEZA. CUREAUA ESTE LATA SI ARE CRANII METALICE FIXATE[...]

CEAS ROCKER CU CRANII SI CRUCE MALTEZA. CUREAUA ESTE LATA SI ARE CRANII METALICE FIXATE. SE POATE FIXA SI UN ALT CEAS PE CUREA.

75,00 RON

CEAS DAME ROSE BED

Un elegant ceas gotic. Prezinta trandafiri negri, doua cranii si incrustati cu cristale[...]

Un elegant ceas gotic. Prezinta trandafiri negri, doua cranii si incrustati cu cristale. Este realizat din otel inoxidabil. Dimensiuni: Inaltime 3,2 cm, Latime 11,1 cm  Baterie inclusa

350,00 RON

Bratara cu ceas Steampunk

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe verig[...]

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe veriga principala este un ceas cu cadranul de 2.5 cm. Este un accesoriu la moda, unisex.

65,00 RON

Bratara cu ceas Brown Skull

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe verig[...]

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe veriga principala este un ceas cu cadranul de 2.5 cm. Este un accesoriu la moda, unisex.

65,00 RON

Ceas Pentagrama

Ceas barbatesc Pentagrama. Pe curea are aplicat semnul Triskelionul de o parte si a alt[...]

Ceas barbatesc Pentagrama. Pe curea are aplicat semnul Triskelionul de o parte si a alta a cadranului. Are atasat pe cadran un capac metalic turnat in forma de pentagrama inchisa in cerc. Cureaua este din piele ecologica. Marime unica, cureaua este ajustabila. Ceasul are diametrul de 47 mm, rezistent  la apa (3 ATM) si are inclusa bateria. Lungimea curelei este de 25 cm, inc[...]

265,00 RON

Ceas Imperial Dragon

Ceas elegant ce reprezinta doi dragoni. Prezinta incrustatii cu cristale. Diametrul de 2[...]

Ceas elegant ce reprezinta doi dragoni. Prezinta incrustatii cu cristale. Diametrul de 25 mm si functioneaza cu crtistale de cuart. Baterie inclusa de 1.55V.

250,00 RON

Ceas steampunk Entropy Calibrator

Ceas steampunk cu design Alchemy Gothic reprezentand aparatura Victoriana care masora desc[...]

Ceas steampunk cu design Alchemy Gothic reprezentand aparatura Victoriana care masora descompunerea timpului folosind a doua lege a termodinamicii a lui Carnot. Cadranul ceasului Galvanic si capacul steampunk cu incheietoare magnetica fac din acest model un instrument vintage de masurare moderna a timpului. Cadranul ceasului are 35 mm diametru, este un ceas de dimensiune medie barbatesc[...]

850,00 RON

Ceas Telford Chronocogulator

Ceas de mana vintage Steampunk din alpaca (aliaj inoxidabil cu aspect de argint antic) cu [...]

Ceas de mana vintage Steampunk din alpaca (aliaj inoxidabil cu aspect de argint antic) cu bratara din piele si mecanism quartz. Designul pastreaza memoria inginerului georgian Telford, cu mecanisme in stil neo-gothic. Diametrul cadranului de ceas este 35 mm.

550,00 RON

Ceas guitar charm

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe veriga p[...]

Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe veriga principala este un ceas cu cadranul de 2.5 cm. Este un accesoriu la moda, unisex. Bratara din piele cu margele si accesorii metalice care se ajusteaza cu siret. Pe veriga principala este un ceas cu cadranul de 2.5 cm. Este un accesoriu la moda, unisex.

65,00 RON

Ceas star

Bratara lata din piele cu ceas cu cadran de 3 cm in stil steampunk. Bratara are accesorii [...]

Bratara lata din piele cu ceas cu cadran de 3 cm in stil steampunk. Bratara are accesorii metalice de culoarea cuprului.

70,00 RON

Ceas Tribal Skull

Ceas cu cranii. Pe curea are aplicate cranii din otel Cureaua este din piele ecologica[...]

Ceas cu cranii. Pe curea are aplicate cranii din otel Cureaua este din piele ecologica. Marime unica, cureaua este ajustabila. Ceasul are diametrul de 47 mm, rezistent  la apa (3 ATM) si are inclusa bateria. Lungimea curelei este de 25 cm, inclus si cadranul, latimea curelei este 2.2 cm.   Vine impachetat in cutie metalica de cadou, marca EtNox.

235,00 RON