IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

MAIEU ROCK BARBATI GAME OVER

Cod : T026M001

5 out of 5 based on 5 ratings. / Opinia ta

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Descriere produs:

TRICOU BARBATI FARA MANECI CU IMPRIMEU ROCK . IDEAL PENTRU CONCERTE ROCK SI TATUAJE.

Alte informații:

Niciun produs in lista
Comenzile se pot livra prin curier sau se pot ridica de la magazinul din Bucuresti. Ele se pot plati cu numerar la livrare sau online cu cardul bancar. Sistemul de plata online este unul securizat, folosind platforma Euplatesc.
 
In scurt timp veti primi un email de confirmare cu sumarul comenzii. Puteti urmari statusul comenzii in contul Dvs creat pe site.
 
Livrarea are loc in general 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin curier Fan Curier sau curier GLS. Curierul in general apeleaza inainte de livrare. Pentru localitatile mai indepartate sau care nu se afla in raza de acoperire a Fan Curier, livrarea se executa in 2-3 zile lucratoare.
 
 
Pentru ridicare de la showroom-ul din Bucuresti este necesara o precomanda intrucat aceste produse se imprima in atelierul nostru. Ne puteti suna cu comanda Dvs sau puteti introduce o comanda online.

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Alte recomandări

Niciun produs in lista


Comentarii:

5 out of 5 based on ratings. 2015-03-09 andrei (Cluj, Cluj-Napoca) | sunt foarte multumit de produs
5 out of 5 based on ratings. 2015-07-16 Cristian Fulop (Hunedoara, Lupeni) | calitatea materialului f buna ,imprimeu la fel,marimea se potriveste cu masura ,promtitudine si calitate
5 out of 5 based on ratings. 2015-07-16 Cristian Fulop (Hunedoara, Lupeni) | calitate f buna ca de altfel toate produsele Spiral,serviciu promt ,f multumit de produse.
5 out of 5 based on ratings. 2016-05-31 Mad Max (Galati, Galati) | Super !!!
5 out of 5 based on ratings. 2016-11-28 Bandits Attila (Arad, Pancota) | Sunt foarte multumit de produsele cumparate pana ac,cat calitativ cat rapiditatea livrarii!!!! ,multumesc!!!