IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Compleu tutu fetite Acdc

Cod : t181_tutuF

de la 95,00 RON
... se încarcă stocurile

Comenzi telefonice:
0728 22 44 01 (L-V 10:30-19.00)

livrare in 3-5 zile

RETUR rapid la EasyBox sau direct la curier


Alte recomandări

Niciun produs in lista

Descriere produs:

Compleu rock, cadoul perfect pentru aniversare sau botez cu tricou din bumbac 100% imprimat cu rAMONES si un tutu foarte fluffy in culori asortate.

Fustita tutu este pe elastic, din tul foarte moale si elastic, de calitate superioara, ales special ca sa nu zgaraie sau sa incomodeze fetita in nici un fel.

 

Marimea se selecteaza pentru tricou, urmand ca tutu-ul sa se trimita corespunzator.

Pentru ridicare din showroom, va rugam sa lansati o comanda inainte telefonic, pe email sau in site. Intervalul orar in care puteti ridica comanda se va comunica telefonit

Alte informații:

Niciun produs in lista

Dupa ce ati ales produsele si le-ati adaugat in cos, va rugam sa completati cu atentie datele necesare finalizarii comenzii. Vi se solicita numele, adresa de livrare, adresa de email si numarul de telefon.

Comenzile se pot livra prin curier sau se pot ridica de la magazinul din Bucuresti. Ele se pot plati la livrare sau online cu cardul bancar. Sistemul de plata online este unul securizat, folosind platforma Euplatesc.

In scurt timp veti primi un email de confirmre cu sumarul comenzii. Puteti urmari statusul comenzii in contul Dvs creat pe site.

Produsele din aceasta categorie se lucreaza in general la comanda si se livreaza in 3-5 zile lucratoare. Va rugam sa aveti in vedere acest aspect in momentul comenzii. Termenul exact de livrare se va comunica telefonic, dupa plasarea comenzii. 

Pentru ridicare de la showroom-ul din Bucuresti este necesara o precomanda intrucat aceste produse se produc in atelierul nostru. Ne puteti suna cu comanda Dvs sau puteti introduce o comanda online. Termenul exact se comunica telefonic.

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Fără comentarii pentru acest produs

TE-AR MAI PUTEA INTERESA