IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Vopsea de par Alpine Green

Cod : AC9H AlpineGreen

5 out of 5 based on 3 ratings. / Opinia ta

38,00 RON
... se încarcă stocurile

Comenzi telefonice:
0728 22 44 01 (L-V 10:30-19.00)

IN STOC !

Comandă online în siguranță

img

Alte recomandări:

Niciun produs in lista

Descriere produs:

Vopsea nuantator semipermanenta LaRiche Directions. Cu o textura usoara, ca de gel nuantatorul Directions vine in borcanele de 88 ml.


Nu se amesteca cu revelator, se aplica pe par direct conform instructiunilor. Culoarea finala pe par poate varia in functie de baza pe care se aplica. In general, rezultatele cele mai bune se obtin pe un par decolorat sau tratat chimic. In cazul in care aplicati mai multe culori diferite pe par, recomandam spalarea separata a fiecarei suvite colorate diferit pentru a evita migrarea culorilor.


Pentru pastrarea culorii vii un timp cat mai indelungat, recomandam spalarea cu apa mai rece, evitarea expunerii excesive la soare. Avand in vedere natura semipermanenta a vopselei, este posibil sa lase urme usoare pe diverse suprafete.

Alte informații:

Niciun produs in lista

Alte recomandări:

Niciun produs in lista

Alte recomandări:

Niciun produs in lista


Comentarii:

5 out of 5 based on ratings. 2015-08-30 Isa-Capeţan Mihaela-Camelia (Timis, Chizatau) | Este exact nuanta din prezentare.Foarte multumita!
5 out of 5 based on ratings. 2016-02-09 lavinia (Bucuresti, sector 1) | ce bine imi pare ca v-am gasit :)
5 out of 5 based on ratings. 2017-07-11 Ella Green (Vrancea, Biliesti) | O vopsea extrem de bună. Aproape nu a curs pic de vopsea când am clătit părul. A ieșit exact nuanța din poză. Livrarea foarte rapidă, la telefon mi s-a vorbit foarte frumos când am plasat comanda. Sunt foarte mulțumită! Felicitări!