IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Informatii despre comenzi si livrare

Dupa ce ati ales produsele si le-ati adaugat in cos, va rugam sa completati cu atentie datele necesare finalizarii comenzii. Vi se solicita numele, adresa de livrare, adresa de email si numarul de telefon.

 

Comenzile se pot livra prin curier sau se pot ridica de la magazinul din Bucuresti. Ele se pot plati la livrare sau online cu cardul bancar. Sistemul de plata online este unul securizat, folosind platforma Payu.

 

In scurt timp veti primi un email de confirmre cu sumarul comenzii. Puteti urmari statusul comenzii in contul Dvs creat pe site. 

 

Livrarea are loc in general intr-o zi lucratoare de la confirmarea comenzii. Curierul in general apeleaza inainte de livrare.

 

Informatii livrare


Magazinul nostru livreaza prin curier national Fan Courier sau in unele situatii prin Bookurier/GLS curier (pentru localitatile indepartate de orasele mari)

Curier Bucuresti colete mici - 10 lei, livrare de L-V. 

Curier national colete mici (bijuterii, tricouri, bluze, accesorii) - 16 lei
Durata: 24-48 ore. Se livreaza acasa sau la serviciu in timpul orelor de program ale curierilor, intre 9-18. Nu e necesar buletin. Va rugam sa aveti in vedere ca e posibil sa existe intarzieri in cazurile in care vremea e potrivnica sau in perioade foarte aglomerate.

Curier national colete mari: 20 lei (maxim o pereche de incaltaminte)

Durata: 
24-48 ore. Se livreaza acasa sau la serviciu in timpul orelor de program ale curierilor, intre 9-18. Nu e necesar buletin. Va rugam sa aveti in vedere ca e posibil sa existe intarzieri in cazurile in care vremea e potrivnica sau in perioade foarte aglomerate.

In situatia unei comenzi mai voluminoase (de ex mai multe perechi de incaltaminte) costul transportului va fi comunicat telefonic.

Bucurati-va de cumparaturi !