IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

 

 

INFORMATII PRIVIND PROMOTIILE

In data de 16 noiembrie, Gotica.ro organizeaza promotia Black Friday. Aceasta consta in aplicarea de preturi promotionale la produsele comercializate.

Produsele sunt afisate pe website Gotica.ro. Promotiile au loc in limita stocului disponibil local.

Este posibil ca stocul sa nu poata fi actualizat in timp real. Va sugeram sa asteptati confirmarea comenzii urmarind in contul Dvs la sectiunea Info Comenzi sau prin telefon, sms sau email de la un reprezentant Gotica.ro. Comanda Dvs se proceseaza in cel mai scurt timp.

Acelasi client poate achizitiona maxim 2 produse de acelasi fel cu pret promotional, pentru restul cantitatii aplicandu-se pretul intreg. Chiar daca confirmarea comenzii va arata pretul promotional, confirmarea valorii comenzii se va efectua telefonic si  factura finala va avea aplicata aceasta conditie.

Conditiile de retur sunt neschimbate.

In cazul in care, in eventualitatea unui retur, se va dori inlocuirea cu alte produse, dupa finalizarea promotiilor, clientul va calcula suma echivalenta cu suma platita (pretul promotional). De ex, la un retur al unui produs cu pret 100 lei in ziua de BF si 150 lei in mod normal, clientul va alege produse in valoare de 100 lei, conform cu preturile standard afisate pe site.

In cazul in care este necesar un schimb de marime si aceasta nu este disponibila in stocul Gotica.ro, clientul va achita diferenta pana la pretul normal pentru comanda unei marimi diferite pentru acesta. (motivul fiind faptul ca pentru o noua comanda, furnizorul va aplica preturi normale)

In cazul in care se va dori returnarea banilor, se va returna suma platita, minus transport.

Reguli promotie tricouri formatii

Cu ocazia Black Friday se ofera o reducere de 25% pentru orice comanda de minim 3 tricouri cu trupe. Reducerea se va aplica DOAR la contravaloarea produselor din categoria Tricouri Formatii. Daca in comanda mai aveti si alte produse, reducerea nu se va aplica si asupra lor. Daca in comanda veti avea doar 1 sau 2 tricouri cu trupe, reducerea nu se va aplica.
Promotia este valabila doar in ziua de Black Friday, atat pentru comenzile online cat si pentru cele plasate in magazin.

Reguli promotie vopsele de par

Cu ocazia Black Friday, se vor putea cumpara 3 vopsele de par Directions la pretul de 100 de lei. Reducerea se va aplica manual, in momentul livrarii, pentru comenzile de minim 3 vopsele de par Directions. Reducerea se aplica pe fiecare multiplu de 3 vopsele.