GOTICA - Magazin rock haine, bocanci și accesorii
IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

 

Promotii cu reducere aplicata la al doilea produs cumparat


Promotiie cu reducere procentuala la al doilea produs cumparat se aplica in cadrul aceleasi categorii de produse. 
Daca adaugi 2 produse in cos din aceeasi categorie (Cani, Tricouri Formatii, Tricouri Atelier Rock, Inele etc), se va aplica reducerea anuntata la produsul cel mai ieftin din cos.
Reducerea se aplica la fiecare pereche de produse si intotdeauna la cele mai ieftine din grupul de 2,4,6,8 produse din aceeasi categorie.
Campania promotionala se aplica si in cazul produselor cu pret redus anterior.
Campania promotionala functioneaza si cu vouchere cadou cumparate anterior.
Promotiile au loc in limita stocului disponibil. In cazul in care din cauza unei erori sau over-order, nu mai exista stoc pentru unul sau mai multe produse din comanda, veti fi contactat pentru modificarea comenzii. Daca nu se va gasi inlocuitor, promotia nu se va aplica.

In cazul unui retur pentru doar unul dintre produsele participante la pachetul promotional, suma de bani returnata va fi recalculata conform situatiei.
Exemplu: ati cumparat un produs de 50lei si unul de 30 lei si celui de-al doilea i s-a aplicat o reducere de 50%, daca veti returna produsul de 50 lei, intai vom intregi produsul de 30 si vom returna 35 lei, intrucat, fara produsul initial, pachetul nu s-ar fi format.
Conditiile generale de retur sunt cele disponibile aici: https://www.gotica.ro/retur.html

Pentru orice detalii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe whatsapp la 0728224401, de luni-vineri intre 10-19 sau pe email gotica@gotica.ro