IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Manusi Din Piele Cu Tinte

Cod : LG001 , AC08/3

55,00 RON
... se încarcă stocurile

Comenzi telefonice:
0728 22 44 01 (L-V 10:30-19.00)

IN STOC !

RETUR rapid la EasyBox sau direct la curier


Alte recomandări

Niciun produs in lista

Descriere produs:

Manusi din piele naturala moale, fara degete, cu tinte conice metalice. tintele sunt inoxidabile. Accesoriu motociclist, biker, rock.

 

Alte informații:

Niciun produs in lista
Comenzile se pot livra prin curier sau se pot ridica de la magazinul din Bucuresti. Ele se pot plati cu numerar la livrare sau online cu cardul bancar. Sistemul de plata online este unul securizat, folosind platforma Euplatesc.
 
In scurt timp veti primi un email de confirmare cu sumarul comenzii. Puteti urmari statusul comenzii in contul Dvs creat pe site.
 
Livrarea are loc in general 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin curier Fan Curier sau curier GLS. Curierul in general apeleaza inainte de livrare. Pentru localitatile mai indepartate sau care nu se afla in raza de acoperire a Fan Curier, livrarea se executa in 2-3 zile lucratoare.
 

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Alte recomandări

Niciun produs in lista


Comentarii:

5 out of 5 based on ratings. 2014-06-23 Voicu Viorel (Alba, Alba Iulia) | Manusi bune, le folosesc cand sunt pe doua roti.
5 out of 5 based on ratings. 2014-12-15 Banyai Mark (Bihor, Marghita) | Comunicare prompta, livrare rapida, relationare excelenta!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA