IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

 

Personalizarea unui tricou

In cazul in care nici unul dintre designurile noastre nu iti sunt pe plac sau ai nevoie de o serie foarte mica de tricouri pentru o petrecere, cadou sau echipa de fitness :), te putem ajuta cu personalizare prin imprimare digitala direct pe textile.

Informatii suplimentare si imagini din atelier poti vedea aici: http://www.gotica.ro/imprimaredigitalatextile.html

Tricourile pe care noi le folosim in atelier sunt de calitate superioara, Gildan Premium (negre, albe, gri) sau Gildan Softstyle. .In cazul in care din varii motive se intampla sa nu avem aceasta marca, vom avea inlocuitor Fruit of the Loom sau Stedman. In oricare dintre situatii, te anuntam pe email/telefon ce vom imprima.

Se poate imprima si un tricou al tau daca ti se pare ca nu avem ceea ce iti trebuie, insa in situatia aceasta nu ne asumam raspunderea in cazul nefericit in care acesta se pateaza sau sufera orice modificari in timpul imprimarii. Aceste situatii insa sunt extrem de rare.

 

Cum procedezi daca vrei sa imprimi un tricou la noi ?

Ne trimiti un email la gotica@gotica.ro cu solicitarea ta. Avem nevoie de urmatoarele informatii

1. imaginea - in formatul cel mai bun pe care il gasesti si la dimensiunea cea mai mare. Acceptam fisiere de tip: jpg, tiff, png, eps. Nu se pot imprima imagini mai mici de 1000x1000 px pentru ca va suferi calitatea. Pe email poti trimite imagini de maxim 3Mb. Daca depaseste aceasta dimensiune te rugam sa ne trimiti imaginea printr-un serviciu de transfer.

2. dimensiunea si pozitionarea ei pe tricou

3. tipul de tricou si culoarea acestuia

4. cantitatea si timpul limita de executie acceptat. Nu imprimam tricouri pe loc asa ca avem rugamintea sa incercati sa va asigurati o limita de minim cateva ore.

 

Cat te costa ?

Pentru proiecte mici, sub 10 tricouri preturile vor fi similare cu cele de pe site, respectiv lasam la latitudinea ta sa apreciezi imagini similare. Pretul va fi comunicat prin email dupa ce ne trimiti informatiile necesare listate mai sus.

Proiectele mai mari beneficiaza de discounturi, discutabile in functie de cantitate si termen de executie.

 

Pentru magazinele online de tricouri

Asiguram pe langa imprimarea tricourilor si servicii de drop-shipping, respectiv livram marfa in locul tau sub numele tau, desigur. In cazul acesta, daca se doreste imprimare digitala pe tricourile proprii, se va asigura un stoc tampon la atelierul nostru de 1-2 bucati.