GOTICA - Magazin rock haine, bocanci și accesorii
IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

HALBA CRANIU CU ARMURA

Cod : 97486

5 out of 5 based on 9 ratings. / Opinia ta

85,00 RON

indisponibil

Comandă online în siguranță

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Descriere produs:

Cana metalica cu insemne gotice rock, un craniu cu armura. Materialul din interior este inox si deasupra gips sculptat.

 

Alte informații:

Niciun produs in lista
Comenzile se pot livra prin curier sau se pot ridica de la magazinul din Bucuresti. Ele se pot plati cu numerar la livrare sau online cu cardul bancar. Sistemul de plata online este unul securizat, folosind platforma Euplatesc.
 
In scurt timp veti primi un email de confirmare cu sumarul comenzii. Puteti urmari statusul comenzii in contul Dvs creat pe site.
 
Livrarea are loc in general 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin curier Fan Curier sau curier GLS. Curierul in general apeleaza inainte de livrare. Pentru localitatile mai indepartate sau care nu se afla in raza de acoperire a Fan Curier, livrarea se executa in 2-3 zile lucratoare.
 
 
Pentru ridicare de la showroom-ul din Bucuresti este necesara o precomanda intrucat aceste produse se imprima in atelierul nostru. Ne puteti suna cu comanda Dvs sau puteti introduce o comanda online.

Alte recomandări

Niciun produs in lista

Alte recomandări

Niciun produs in lista


Comentarii:

5 out of 5 based on ratings. 2014-05-15 Szasz (Hunedoara, Petrosani) | Sunt super multumita de calitate, de livrare . L-am cumparat in scopul de al face cadou fiului meu, iar acesta a fost placut surprins de halba. e superba !!
5 out of 5 based on ratings. 2014-06-12 Eugen (Bucuresti, sector 4) | Foarte mltumit de produs, calitate foarte buna,recomand!
5 out of 5 based on ratings. 2014-10-27 Paula (Cluj, Dej) | Arata superb si e o idee inedita de cadou, dar cand reintra in stoc?
5 out of 5 based on ratings. 2015-04-26 Jumbix (Dambovita, Targoviste) | Foarte faină, arată mai bine in realitate decat in poza, detaliile sunt fantastice. I-am facut-o cadou varului meu si a fost foarte incantat.
5 out of 5 based on ratings. 2016-02-18 Roxana (Brasov, Brasov) | Super. Merita din plin.
5 out of 5 based on ratings. 2016-02-18 Roxana (Brasov, Brasov) | Super. Merita din plin.
5 out of 5 based on ratings. 2016-03-01 Mad Max (Galati, Galati) | Excelent ... voi reveni !!!
5 out of 5 based on ratings. 2016-04-04 bianca (Constanta, Mangalia) | Frumoasa halba, a ajuns foarte repede. Nu ar fi rau, insa, sa precizati dimensiunea halbei :). E mai degraba cana.
5 out of 5 based on ratings. 2016-10-10 SZEBENY LOREDANA (Hunedoara, Deva) | Superba....