IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Schimb si Retur

1. Schimb de marime
In cazul in care doriti o alta marime, va rugam sa ne contactati telefonic imediat ce constatati ca produsul nu se potriveste. Vom face fie un schimb direct la curier, fie prin easybox.
Pentru schimbul la curier, se trimite produsul catre noi, fara urme de purtare sau spalare si noi trimitem marimea potrivita ulterior receptiei returului. Contravaloarea transportuliu dus-intors  este de 30 lei.
Pentru schimbul la easybox, va rugam sa ne contactati pentru a genera un cod de retur in lockerul cel mai apropiat de Dvs. Schimbul de produse prin intermediul easybox are un cost de 20 de lei. 
Contravaloarea transportului pentru oricare dintre variante se achita ONLINE cu card bancar.

ATENTIE ! INCALTAMINTEA nu se poate schimba direct la curier, aceasta trebuie trimisa intai spre noi prin orice curier rapid sau direct la easybox, urmand sa trimitem produsul spre Dvs in ziua in care ne parvine.

2. Retur cu rambursarea banilor
Returnarea cu rambursarea banilor se va face fie prin orice curier rapid agreat de Dvs (costul trsnsportului este in sarcina Dvs), fie direct la easybox. 
Va rugam sa ne comunicati prin email intentia de retur impreuna cu codul IBAN la care sa returnam suma si modalitatea de trimitere a returului: in easybox sau prin orice curier.
In cazul in care returnati produsul in easybox pentru contravaloarea acestuia, se vor retine 10 lei pentru transportul returului.

PRODUSELE TREBUIE SA FIE IN ACEEASI STARE IN CARE AU FOST PRIMITE, NOI SI IN AMBALAJ ! Nu primim inapoi tricouri spalate, corsete deformate sau incaltaminte uzata.